Társoldalunk:

Botrány és verekedés szakította félbe a sztárbokszoló sajtótájékoztatóját

2022.05.01. 19:40

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban meggyőző ökölvívást bemutatva, egyhangú pontozással győzte le Las Vegasban a mexikói Oscar Valdezt, ezzel pedig a már meglévő WBO címe mellé begyűjtötte a WBC nagypehelysúlyú világbajnoki övet is a továbbra is veretlen amerikai Shakur Stevenson - írja a profiboksz.

"Előre megmondtam, hogy mit fogok csinálni." – kezdte a mérkőzést követő sajtótájékoztatóját az újdonsült egyesített világelső. "Mondtam, hogy le fogom győzni Valdezt, Canelo Alvarezt és az edzőjüket, Eddy Reynosót is. Ez volt a tervem, legyőzni az egész csapatot, és most nagyon jól érzem magam amiatt, hogy ez sikerült. Tisztelem őket, de ez volt a stratégiám. Be akarom gyűjteni az összes övet a kategóriában, és vitathatatlan bajnok akarok lenni. Megérdemlem, hogy szupersztár legyek."

Shakur Stevenson és nagyapja a bajnoki övekkelForrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Steve Marcus

A sajtóesemény sajnos váratlanul félbeszakadt, miután Stevenson az öveit letéve lerohant a színpadról, ugyanis a helyszín előcsarnokában verekedés tört ki. Egyelőre nem tisztázott, hogy mi is történt pontosan, de a jelenlegi információk szerint két nő megtámadhatta Stevenson édesanyját, és ebből alakult ki az alábbi videókon látható botrány, amiből – ha hagyják – Stevenson is kivette volna a részét.