Társoldalunk:

Kórházba szállították a UFC-sztárt, miután a brutális KO után eltorzult az arca - videó, kép

2022.05.08. 11:25

Tony Fergusont a UFC 274-es gáláján elszenvedett Michael Chandler elleni brutális veresége után azonnal kórházba szállították.

A UFC 274-es gáláján a korábbi ideiglenes könnyűsúlyú világbajnok, a zsinórban három meccsét elbukó Tony Ferguson a korábbi világbajnoki kihívóval, Michael Chandlerrel találkozott. Fergusont évekig a UFC egyik legjobbjának tartották, az elmúlt időszakban azonban visszaesett, Chandler ellen pedig mindenképp nyernie kellett volna ahhoz, hogy az élmezőnyben maradjon.

Ferguson jól is kezdett, az első menetben padlóra küldte ellenfelét, a második menet elején azonban elszenvedett egy brutális fejrúgásos KO-t - vette észre a Player. Chandler tökéletes ütemben, óriási erővel találta el Fergusont, aki azonnal elvesztette az eszméletét:

Tony Ferguson szerencsére már a saját lábán hagyta el a meccs után a ketrecet, de a UFC orvosi csapata elővigyázatosságból kórházba küldte, hogy további kivizsgálásokon menjen keresztül. Ráadásul kérdés, hogy lehet-e jövője a UFC-ben, ugyanis négy meccset veszítet el egymás után és már 38 éves.

További elképesztő fotókért kattintson ide.