Egy dán sportújságíró sokkot kapott egy görög kórházban, ahol a cafatokra szakadt ujját műtötték

2022.05.11. 13:10

A dán TV2 kommentátora egy brutális balesetet szenvedett Görögországban, ahol a sérült ujját csak több öltéssel tudták összevarni. A férfi nagyon meglepődött a görög kórházi állapotokon.

John Pagh a fiával nyaralt Görögországban, de a sportkommentátor balesetet szenvedett, ahol csúnyán megsérült az egyik ujja - derült ki a bt.dk oldaláról.

A férfi súlyos balesetet szenvedettForrás: bt.dk

Az apa és fia épp vitorlázni indultak, de a férfi fia véletlenül belesett a vízbe indulás előtt. Pagh utána ugrott, hogy kimentse, de közben beszorult az ujja az egyik fémlépcső alá, és csúnyán megsérült a férfi középső ujja. Óriási cafat hús lógott le róla, amit egy görög kórházban több öltéssel összevartak - mondta el Pagh. A férfit azóta Dániában kezelik. Azt mondják az orvosok, hogy egyszer úgy fog kinézni, mint egy normális ujj - nyilatkozta keserédesen Pagh.

A férfi ujját több öltéssel varták összeForrás: bt.dk

A sportkommentátor elmondása szerint szinte sokkot kapott, mikor bekerült egy görög kórházba. A férfi szerint sötét és koszos helyiségekben összezsúfolva voltak a betegek. Ott feküdtem, és egyszer csak azt látom, hogy két kisfiú játszik a szétroncsolt ujjammal. Kérdezték, hogy honnan jöttem. Mikor megmondtam, akkor nevettek, és mondták, hogy biztos gazdag vagyok és Dániában szépek a nők - mondta el a férfi, aki abban a pillanatban nem is tudta, hogy mit gondoljon. Úgy gondolom, hogy érdemes inkább magánkórházba menni, ha valaki balesetet szenved Görögországban - nyilatkozta Pagh, akinek a mai napig erős fájdalmai vannak a gyógyuló ujjában. 
 

Ajánlataink