Boris Becker egyre kevésbé viseli el a börtönt

From 2021 Boris Becker will not continue his function as Head of Men’s Tennis in the German Tennis Association (DTB). Federation Cup Pokal Cup Ladies Sport Sports Semifinals Women SP aktuellSPORT Horizontal FED CUP TENNIS
Becker szerint senki nem tökéletes, néha mindenki elveszti a fejét
Vágólapra másolva!
Az április végén börtönbüntetésre ítélt egykori teniszcsillag, Boris Becker abban bízik, hogy még karácsony előtt szabadlábra helyezik.

Boris Beckert április végén ítélte két és fél évnyi börtönre egy angliai bíróság, mert a legendás német teniszező jelentős összegű vagyont titkolt el, és nem fizette be az adókat. A hatszoros Grand Slam-győztes sztár a viktoriánus időkben épült wandsworth-i börtönben ül jelenleg, ahol megszenved a higiénia hiányával, a túlzsúfoltsággal és a kosztra is panaszkodott.

Becker a hírek szerint hét és fél hónap után átkerülhet Németországba, ahol enyhébb a büntetés-végrehajtás, mint Nagy-Britanniában.

Becker szerint még karácsony előtt kiengedik a börtönből Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Frankhoermann/Sven Simon

A The Sun megírta, hogy az 54 éves bajnok nagyon bízik abban, hogy még karácsony előtt visszatérhet hazájába, ahol sokkal engedékenyebb az igazságszolgáltatási rendszer.

Becker állítólag a börtönben angolt tanít a külföldi foglyoknak, pedig a saját tárgyalásán tolmácsot kért annak ellenére, hogy a BBC kommentátoraként is dolgozott már. Ha távozhat az Egyesült Királyságból, visszatérhet a tévés munkáihoz, de csak abban az esetben, amennyiben visszavonják a kitoloncolási parancsot.