Társoldalunk:

Rá sem lehet ismerni a boksz hercegére: brutálisan elhízott a világbajnok sztár - fotók

2022.05.18. 08:29

Rá sem lehet már ismerni Kovács „Kokó" István nagy riválisára, ugyanis brutálisan elhízott a boksz hercege, Naseem Hamed.

Mindössze 28 évesen vonult vissza a profi ökölvívástó Naseem Hamed, a boksz hercegének is nevezett ötszörös világbajnok röviddel azután, hogy 2001-ben Las Vegasban kikapott a mexikói Marco Antonio Barrerától, ami egész profi karrierje során az egyetlen veresége volt - írja a Blikk.

Érdekes, hogy fénykorában Naseem pehelysúlyban aratott sikereket. Többször vetődött fel a lehetőség, hogy Kovács Istvánnal is összeméri majd erejét, ám a csata végül nem jött létre. Naseem így emlékezett vissza arra, hogy miért vonult vissza olyan fiatalon:

Miután megszereztem az ötödik világbajnoki övet, csak arra gondoltam, miért ne lehetnék egy, az okos bokszolók közül?"

2015-ben bekerült a Nemzetközi Boksz Hírességek Csarnokába, és számos jelenlegi bokszoló hivatkozott rá, mint inspirációt saját karrierje során - írja a DailyMail. Naseem egyébként széles körben ismert volt arról, hogy milyen rikító ruhákban jár és kecsesen mozog. Bukfencet hajtott végre és általában leopárdmintás rövidnadrágban jelent meg.