Egy kisfiú rohant be a pályára Rafael Nadalhoz, látni kell a reakcióját - videó

RAFAEL Nadal tenisz Roland Garros
Rafael Nadal (ESP) during the day two of he Roland-Garros Open tennis tournament in Paris, France, on May 23, 2022. (Photo by Foto Olimpik/NurPhoto) (Photo by Foto Olimpik / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Hihetetlenül aranyos pillanatoknak lehettünk szemtanúi a Roland Garros pénteki napján: Rafael Nadalhoz egy kisfiú rajongója rohant be a pályára.

Miután a salakkirály 6:3, 6:2, 6:4-re legyőzte a holland Botic Van De Zandschulpot, Rafael Nadalnak váratlan vendéggel kellett szembesülnie a pálya mellett. Egy fiatal rajongója szeretett volna közel kerülni hozzá, amit a meccs után meg is tudott tenni.

A pályára rerohanó kisfiú fiatal kora miatt a biztonsági őr sem igazán tudta, hogyan viszonyuljon az esethez. Nem úgy Nadal, aki pakolás közben nagy mosollyal fogadta a gyermeket.

A 35 éves legenda 301. meccsét nyerte meg a négy nagy Grand Slam-tornán összesen. A következő körben Felix Auger-Aliassime személyében már az eddigieknél sokkal veszélyesebb ellenfél várhat rá, hogy aztán a negyeddöntőben összejöjjön a Novak Djokovc elleni álommérkőzés.

A felső ágon egyébként parádés negyeddöntők vannak formálódóban, a Djokovic-Nadal mellett a másik potenciálisan kialakulható párosítás, az Alexander Zverev-Carlos Alcaraz sem tűnik rossznak. Igaz, előbb még mind a négy teniszezőnek sikerrel kell majd vennie a nyolcaddöntős találkozóját.