Vágólapra másolva!
A 20. profi mérkőzését is megnyerte az amerikaiak nagyközépsúlyú reménysége, Edgar Berlanga, aki rendhagyó eszközöket is bevetett riválisa ellen.

A 25 éves Berlanga szombaton New Yorkban lépett kötelek közé, a szorítóban pedig a pénteki mérlegelésen túlsúlyosnak bizonyuló kolumbiai Roamer Alexis Angulo várt rá. A WBO NABO nagyközépsúlyú címéért zajló összecsapás nem hozott öldöklő küzdelmet, és Berlanga ugyan végig irányított, de képtelen volt le-, vagy kiütni a korábbi világbajnoki kihívó Angulót, írja a meccsről a Profiboksz.hu magyar szakoldal. Az összecsapás talán leizgalmasabb jelenetére a 7. menetben került sor, amikor Berlanga egy összekapaszkodás során meg akarta harapni vetélytársa vállát, nyakát, ez azonban nem sikerült neki, és meg is úszta a teljesen szabálytalan megmozdulást, ami későbbi elmondása szerint Angulo könyököseire adott válasz volt.

A 10 menetes találkozót végül egyhangú pontozással (98-92, 99-91, 99-91) abszolválta Berlanga, aki 2020. decembere óta képtelen idő előtti győzelmet aratni, miközben profi pályafutása első 16 ütközetét kivétel nélkül KO-val, vagy TKO-val zárta le.