Társoldalunk:

Görög ellenfele szerint Kyrgios terrorizálta őt a wimbledoni teniszbajnokságon

2022.07.03. 09:49

Sztefanosz Cicipasz szerint Nick Kyrgios pszichológiai terrorban tartotta őt szombaton a wimbledoni teniszbajnokság harmadik fordulójában.

A feszült hangulatú összecsapáson a görög származású ausztrál Kyrgios szetthátrányból fordítva 6:7, 6:4, 6:3, 7:6-tal búcsúztatta negyedik helyen kiemelt görög ellenfelét. Folyamatosan terrorizálja az ellenfeleit, az iskolában valószínűleg megfélemlítette az osztálytársait  - mondta a sportág aktuális fenegyerekéről Cicipasz.

A két teniszező nincs jó viszonybanForrás: AFP/Glyn Kirk


Én nem szeretem a zsarnokokat és azokat az embereket, akik elnyomnak másokat. Ez így nem mehet tovább, valakinek le kell ülni vele, és beszélni a fejével. Cirkuszi műsort csinált a meccsből, Nicknek a jó jellemvonásai mellett van egy nagyon gonosz oldala is. 

Sztefanosz Cicipasz szomorú volt a vereség utánForrás: AFP/Glyn Kirk

Kyrgios azzal érvelt, hogy Cicipaszt le kellett volna léptetni, mivel egy ízben mérgében az első sorban ülő nézők közé ütötte a labdát. Emiatt az ausztrál teniszező hülyének nevezte a székbírót, és még a torna főellenőrét is a pályára hívatta. A görög utólag belátta, hogy hibázott, és elnézést kért ezért a tettéért. Ráadásul többször is a testemre célzott, amikor a hálónál álltam - folytatta a botrányairól és pénzbüntetéseiről is elhíresült Kyrgios.  A bíróval folytatott vitáimat leszámítva nem voltam tiszteletlen vele szemben.

Forrás: AFP/Glyn Kirk

Az ausztrál végül közölte, Cicipasz puhány és emellett rossz vesztes is. Az elmúlt két hétben kétszer megvertem őt. Talán azon kellene gondolkoznia, hogy hogyan győzhetne le engem - szúrt oda még egyet ellenfelének.