Társoldalunk:

Elfelejtett alsónadrágot venni a vébén az olasz atléta - egy egész stadionnak mutatta meg a péniszét - videó

2022.08.06. 12:54

Kínos pillanatokat kellett átélnie annak az olasz tízpróbázónak, akinek verseny közben folyamatosan takargatnia kellett előbukkanó férfiasságát a kolumbiai Caliban zajló U20-as atlétikai világbajnokságon.

Alberto Nonino esélyesként indult a 400 méteres síkfutás futamában, és ugyan egy ideig az élmezőnyben futott, végül az utolsó helyen ért célba. A 18 éves versenyző tempója a cél előtt nem sokkal látványosan lassult, a mozgása pedig szétesett. Mint utólag kiderült, ennek az volt az ok, hogy folyamatosan igazgatnia kellett a nadrágját, amelyből legalább hatszor előbukkant a pénisze.

David Sanchez de Castro spanyol sportújságíró szerint az lehetett a hiba, hogy a fiatal atléta nem viselt fehérneműt a rövidnadrágja alatt.

"A hímvesszője kiszabadult a rövidnadrágjából, és takarnia kellett. Úgy nem lehet megfelelően futni, ha egy versenyző férfiassága folyamatosan himbálódzik egyik oldalról a másikra. Az 51,57 másodperces ideje egyértelműen az alsónadrág nélküli futásnak tudható be" - mondta az újságíró.

A tehetséges fiatal futó eleinte nehezen viselte a róla elterjedt kínos felvételt, ám elmondása szerint már csak nevetni tud az egészen.

Próbálok nevetni rajta, de rögtön a verseny után szörnyen éreztem magam, és hálás vagyok a barátaimnak és a családomnak, hogy segítettek túllépni azon, ami néhány órával később történt" – reagált később a kínos pillanatra az olasz versenyző.

Ami a magyarokat illeti, Viszkeleti Villő kalapácsvetésben, Guth Mátyás pedig magasugrásban lett ötödik helyezett a vb pénteki versenynapján.

A magyar szövetség honlapja szerint Guth 2,10 méteres ugrással, Viszkeleti pedig 61,11 méteres dobással szerezte meg az ötödik helyet. A tavalyi U20-as vb-n bronzérmes Tóth Anna 13.16 másodpercre javította a saját maga által tartott korosztályos magyar csúcsot 100 méteres gátfutásban, amivel a harmadik helyen jutott a döntőbe.