Mint egy szörnyeteg: brutális fotóval üzent ellenfelének a brit sztárbokszoló - kép

Box Horizontal
British boxer Anthony Joshua celebrates after winning the heavyweight boxing match between Andy Ruiz Jr. and Anthony Joshua for the IBF, WBA, WBO and IBO titles in Diriya, near the Saudi capital on December 7, 2019. - Ruiz seeks to win back the titles that he lost to Ruiz in a shock June defeat in New York in this high-profile duel , dubbed "Clash on the Dunes". (Photo by Fayez Nureldine / AFP)
Vágólapra másolva!
Augusztus 20-án másodszor is összecsap egymással a nehézsúlyú Anthony Joshua és Olekszandr Uszik. A brit ökölvívó brutális fizikai állapotban várja az ütközetet, és a közösségi médiában megmutatta ellenfelének, hogy mire számíthat a csúcsrangadón.

Joshua tavaly nagy meglepetésre Uszik ellen elveszítette a WBA, WBO, IBF és IBO bajnoki öveit a Tottenham Hotspur stadionjában megrendezett összecsapáson, de idén mindent megtesz azért, hogy visszaszerezze címeit.

Az augusztus 20-án Szaúd-Arábiában sorra kerülő visszavágóra már alaposan felkészült a brit sztár, és a közösségi médiában megmutatta, milyen fizikai állapotban várja a meccset.

A 32 éves ökölvívó rajongói közül többen is elismerő kommenttel reagáltak a képre.

írta az egyik, "Ez az energia kell Uszik ellen" - tette hozzá egy másik. "Készen állunk, hogy megünnepeljük a győzelmet" - posztolta egy újabb követő.

Uszik rajongói közül is akadtak néhányan, akik hozzászóltak a képhez, többük szerint az ukrán harcos újra agyon fogja verni brit riválisát. Természetesen a 35 éves veretlen világbajnok sem tétlenkedik, többek között napi ötórás úszóedzéssel készül a harcra.