Társoldalunk:

Hatalmas esés: verseny közben lelökte a lóról ellenfelét a világ legjobb zsokéja - videó

2022.09.30. 15:28

Sokkoló jelenet játszódott le a franciaországi Saint-Cloud versenypályán megrendezett lóversenyen. Az egyik zsoké, Christophe Soumillon lelökte ellenfelét a lováról, aki hatalmasat esett.

A Sky Sports Racing kamerái részletesen rögzítették a franciaországi Saint-Cloud versenypálya megrázó jelenetét. A felvétel alapján úgy tűnt, hogy a világ egyik legjobban kereső zsokéja, Christophe Soumillon szándékosan lökte le a lóról ellenfelét, Rossa Ryant.

Megérintettem a könyökömmel, mert azt akartam jelezni, hogy nem húzódok beljebb. Sajnos véletlenül meglöktem, és ő hatalmasat esett. Borzasztóan rosszul érzem magam a történtek miatt, mindenkitől bocsánatot kérek. Láttam, hogy Rossa és a lova is jól van, szerencsére nem esett nagy bajuk" - magyarázkodott az eset után a belga versenyző, aki kéthónapos eltiltást kapott.

"A szezonomnak annyi. Elfogadom az ítéletet a tettem miatt, szörnyű döntést hoztam a versenypályán" - tette hozzá Soumillon, akinek a 60 napos eltiltása a hétvégi versenye után lép életbe.

Forrás