Fenyegetőzés, káromkodás, verekedés: botránnyal ért véget a teniszmeccs - videó

2022.09.30. 11:58

A bolgár Adrian Andrejev és a francia Corentin Moutet mérkőzése után a két játékos balhézni kezdett egymással, de a játékvezető hősiesen közbeavatkozott és elejét vette a nagyobb verekedésnek.

A Franciaországban rendezett tornán a bolgár játékos három szettben legyőzte a hazai közönség előtt játszó riválisát. A meccs utáni kézfogás nem volt túlzottan barátságos, a felek összeszólalkoztak és lökdösni kezdték egymást. Ezt látva a székbíró azonnal ott termett és a két teniszező közé ugrott, megakadályozva egy nagyobb verekedés kirobbanását.

Vereségét követően Moutet nem volt hajlandó bocsánatot kérni viselkedéséért, és azt állította, hogy ellenfele provokálta őt. A The Sun megírta, hogy a bolgár játékos megfenyegette a franciát és trágár kifejezéseket üvöltött neki.

Kétszer is a szemembe nézve üvöltötte, hogy b.zd meg. Megfenyegetett és azt mondta, várjam meg a kijáratnál. 10 percig kerestem, de nem volt ott. Kiderült, hogy a másik oldalon bujkált hat biztonsági őr mögött" - mondta a meccs után dühösen Moutet, aki a közönségtől is bocsánatot kért, amiért ilyen hamar kiesett a tenisztornán.

 

Ajánlataink