Meghalt egy futó a londoni maratonon

TCS 2022 London Marathon Competitors,London Marathon,Marathon,news,participants,race,runn Horizontal
LONDON, UNITED KINGDOM - OCTOBER 02: London Marathon runners after crossing Tower Bridge above the River Thames in central London, United Kingdom on October 02, 2022. Nearly 42 thousand runners are running alongside elite runners competing for a race in TCS 2022 London Marathon. Dinendra Haria / Anadolu Agency (Photo by Dinendra Haria / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Tragédiával végződött a vasárnapi London Maraton, miután egy 36 éves férfi verseny közben összeesett, majd később a kórházban meghalt.

Az angol The Sun számolt be róla, hogy a férfi 24 kilométerrel a cél előtt esett össze és leállt a szíve. A lap beszámolója szerint a helyszínen tartózkodó egészségügyi személyzet és a heyszínre három perc alatt kiérkező mentősök is próbálták újraéleszteni és stabilizálni az állapotát, azonban a férfi nem sokkal a kórházba szállítás után meghalt.

A férfiak versenyét a kenyai Amos Kipruto nyerte 2 óra 4 perc 39 másodperces időeredménnyel, míg a nőknél az etióp Yalemzerf Yehualaw haladt át elsőként a célvonalon.