Vágólapra másolva!
Szilágyi Liliána korábban részletesen beszámolt arról, hogy az édesapja testileg, lelkileg és szexuálisan is bántalmazta. Az ifjúsági olimpiai és Európa-bajnok úszónő most újabb súlyos történettel állt elő.

Szilágyi Liliána a Sunday Brunch című műsor vendége volt, ahol többek között arról is mesélt, milyen karakter volt az iskolában.

Egy elég beteg lány volt egyébként, meglepő módon olyan dolgokat csinált, amit még felnőttől sem nagyon hallottam, és pánikbeteg lettem" – idézi a Bors Szilágyi Liliánát, aki megjegyezte, hogy vannak más történetei is, de azt majd a könyvében fogja leírni.

Szilágyi Liliána az utóbbi időben eltávolodott az úszástól Fotó: Mudra László - Origo

Szilágyi Liliána arról is beszélt, hogy az elmúlt években nem igazán engedte meg magának, hogy boldog legyen. Folytatta az úszást is, pedig meglátása szerint már rég nem ott volt a helye.

Hogy ameddig Gerda ott van, mennyire engedhetem meg magamnak... Ez is egy folyamat volt, hogy eljutottam odáig, hogy azzal tudok a legnagyobb példa lenni nemcsak a húgomnak, nemcsak önmagamnak, hanem mindenkinek, ha tudok egy rossz helyzetből kijönni és boldog lenni. Nemcsak megjátszani a boldogságot, mert azt is próbáltam, az eléggé látszódott szerintem" – folytatta a 25 éves úszó.

Szilágyi Gerda tagadta nővére vádjait, és határozottan kiállt apja mellett. Véleménye szerint a pénz áll a középpontban ebben a hazugságokkal teli lejáratókampányban. Ezt követően adta magát a kérdés, hogy mennyire fordul meg a fejében, amikor a közösségi oldalára posztol, hogy olvassa-e a szavait a húga?

„Minden nap, igen!

Meg én nagyon kiskoromtól kezdve vezetek naplót, és amióta eljöttem, a naplóimat igazából neki dedikálom.

Ha egyszer úgy alakul, hogy újra találkozunk, és leülünk, akkor meg fogja kapni, hogy „Tessék, ez történt velem", hátha tud neki segíteni" – árulta el.

Végezetül Szilágyi Liliána arról beszélt, hogy korábban olyan férfiak társaságát kereste, akik karakterileg hasonlítottak az édesapjára.

„Volt egy kis apakomplexusom is, az is lefolyt már.

Ez az elmúlt években hála az égnek nagyon sokat változott, mert alapvetően szerintem akkor jó egy kapcsolat, ha megengedett ugyanúgy minden" – fogalmazott Szilágyi Liliána, aki hozzátette, hogy párja, Zsombor nagyon megbízható férfi, aki nagy biztonságot ad számára.