A lovasedző és a milliomos a csodával határos módon élte túl a helikopter-balesetet

2022.11.03. 07:44

A világ egyik legismertebb lovasedzője, Sam Thomas és a multimilliomos istállótulajdonos, Dai Walters óriási szerencsével élt túl egy helikopterbalesetet. 

A Walesi Grand National díjugrató-verseny győztes lovának edzője, Sam Thomas és a népszerű istállótulajdonos, a miliomos Dai Walters egy szörnyű helikopterbalesetnek esett áldozatául - derült ki a Sun oldaláról.

A balesetben senki nem halt megForrás: SUN

A baleset kedden este a walesi Denbighshire-ben lévő erdőben történt. A helikopter fedélzetén öten voltak, de senki nem halt meg a balesetben. A milliomos Walters, akinek a vagyona kb. 264 millió fontot tehet ki, súlyos sérülésekkel egy kórházban fekszik.

Dai Walters még mindig a kórházban vanForrás: Sun

Thomas, aki egy neves zsoké volt, mielőtt edző lett, állítólag csak kisebb sérülésekkel hazamehetett. 

Sam Thomas hazamehetett a baleset utánForrás: Sun

Az egyik szemtanú, Huw Howatson látta a balesetet, és azt nyilatkozta a BBC-nek, hogy olyan volt, mintha egy katasztrófafilmben játszódott volna le az egész. Láttam, hogy nekiütköztek a fáknak, és el kellett szaladnom a gép útjából - mondta el a férfi. A gép propellere majdnem hozzám csapódott. A törmelékek mindenfele szétrepültek. Az egész olyan volt, mintha egy mozifilm lett volna - mondta el Howatson.