Vágólapra másolva!
Igazi bokszgálával tért vissza Erdei Zsolt. Többszörös világbajnok bunyósunk már nem a ringben, hanem a ring mellett, tanítványait buzdítva, de újra reflektorfénybe került.

A Harcosok Viadalát, amit az In-Kal alapítója, dr. Lasz György emlékének szenteltek, a hétvégén tartották az újpesti Kellner Ferenc Sportközpontban. A csarnokban, ahol hétköznaponként a Madárfészek Akadémián oktatja és neveli tanítványait Erdei Zsolt, parázs hangulat uralkodott, izgalmas, fergeteges meccseket vívtak egymással a versenyzők. Az újpesti éjszakában nyolc bokszmeccsen és két K-1-es viadalon drukkolhattak a nézők.

Nem maradtak el a kemény ütések sem a Harcosok Viadalán Forrás: Harcosok Viadala

– jellemezte a rendezvényt Erdei Zsolt, aki egyben értékelte is. – A sportszakmai szempontoknak megfelelt, és a közönség tetszését is elnyerték szikrázó mérkőzések. Amúgy külön köszönet a közönségnek, mert

Erdei Zsolt szerint ezzel egyben méltó emléket állítottak a gála névadójának, az In-Kalt alapító dr. Lasz Györgynek, aki a mentora, atyai jóbarátja volt, és világéletében a harcos, kemény küzdelmeket díjazta.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!