Töltött fegyverrel indulok harcba - közel két hónapja nem szexel Tyson Fury

2022.11.30. 12:32

A WBC nehézsúlyú világbajnoka, Tyson Fury különleges módon készül fel a szombat éjszakai Derek Chisora ellen londoni összecsapásra. A klasszis ökölvívő közel két hónapja nemet mond a testi élvezetekre a siker édekében.

A nehézsúlyú profi boksz veretlen világbajnoka korábban már kétszer legyőzte Derek Chisorét, és most sem bíz semmit a véletlenre. Az egymás elleni párharcuk harmadik sikere érdekében az edzések mellett a szexről is lemondott 50 napra. Ami már csak azért is meglepő, mert a feleségével hat közös gyermeket nevelnek, így a szexuális étvággyel eddig sem volt gond.Ezek után nagy kérdés, hogyan viselte Paris Fury a megvonást.

Tyson Fury töltött fegyverrl indul harcbaForrás: AFP/Robyn Beck

"Hetek óta szűzies életet élek, így töltött fegyverrel indulhatok majd harcba a világbajnoki övért" - mondta Fury. Érdekesség, hogy nemrég épp az ellenkező módszerrel készült a Deontay Wilder elleni harmadik meccsükre, ami akkor bejött, ugyanis kiütéssel nyert. Elmondása szerint a tesztoszteron-szint megemelését úgy érte el, hogy naponta hétszer végzett önkielégítést.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!