Játék közben bukkant elő a mellbimbója a gigantikus mellű szexi pókeresnek - videó

2022.12.08. 11:05

A Sashimi nevű pókerjátékos úgy próbálta elterelni az ellenfelei figyelmét az egyik versenyen, hogy kivillantotta a mellbimbóját. A mesteri húzás csak tréfa volt, mindenesetre a célját elérte vele.

Sashimi a "Max Pain Monday" nevű élő közvetítésben villantotta meg a mellbimbóját, és nem is állt szándékában visszatenni a helyére. Később kiderült, hogy azért, mert egy tréfa részeként csak mellprotézissel verte át a versenytársait.

"Most félrenézek a képernyőről. Itt vagytok, srácok?" - mondta zavarában a kommentátor.

Az online nézők nem tudták, hogy ez az egész csak vicc, nagy izgalom volt, azonnal elindult a kommentcunami a közösségi médiában. Egy ember azt mondta: "Ez valójában egy nagyon jó stratégia." Egy másik hozzátette: "Ő nyert! Ez tényleg hihetetlenül elvonja a figyelmet."

A lapinformációk szerint itt még nincs vége a történetnek, sokan csalási botrányról beszélnek. Az egyik játékos azzal vádolt meg az egyébként 269 000 dollárt bezsebelő nőt, hogy emiatt nyert.

A Hustler Casino Live tulajdonosa, Ryan Feldman sajnálatát fejezte ki az eset miatt, és azt mondta, ha tudott volna róla, nemhagyta volna, hogy ez megtörténjen.

Utólag visszagondolva, bárcsak tudnám, mit csinál majd Sashimi. Nem tudtam, amíg meg nem történt" – mondta. – De a legtöbb ember szórakoztatónak és ártatlannak fogja találni az esetet, még akkor is, ha rosszízű és szükségtelen. Nem tudta előre, hogy mi történik majd. 

Sashimi átvert mindenkitForrás: Twitter

Később hozzátette: „A legtöbb ember azonban szórakoztatónak és ártatlannak fogja találni, még akkor is, ha rossz tréfa és szükségtelen. Akárhogy is, sokat törődünk a pókerrel, és szeretnénk sokat fejlődni."

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit!

Ajánlataink