A börtön után sem áll meg az élet: munkát kapott Boris Becker

2023.01.03. 13:04

Az ausztrál nyílt teniszbajnokság szakkommentátoraként dolgozik majd ismét Boris Becker, akit december közepén helyeztek szabadlábra.

A Warner Bros. Discovery tévétársaság kedden közölte, hogy a hatszoros német Grand Slam-győztes az Eurosporton kommentál majd mérkőzéseket, illetve jelentkezik saját, Becker meccslabdája nevű műsorával.

Az 55 éves klasszis korábban is dolgozott már a sportcsatornának, legutóbb tavaly januárban, Melbourne-ben. Ezúttal viszont a müncheni stúdióban követi majd az eseményeket.

Boris Becker újra szakkomentátor leszForrás: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / SVEN SIMON/Frank Hoermann / Sven Simon

Beckert áprilisban ítélte egy londoni bíróság két és fél év szabadságvesztésre azon a címen, hogy szándékos fedezetelrejtéssel igyekezett megakadályozni adósságkötelezettségeinek behajtását, és ezzel megsértette a brit csődeljárási törvényt. A négygyermekes volt teniszsztár 231 nap után, december 15-én elhagyhatta a börtönt, de ennek az volt az ára, hogy kitoloncolták Nagy-Britanniából, ahol 2012 óta élt.

Ajánlataink