Vágólapra másolva!
Eső miatt egyelőre Fucsovics Márton, Bondár Anna, valamint párosban Babos Tímeáék és Udvardy Pannáék sem léptek még pályára szerdán az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

Akárcsak kedden, a harmadik versenynapon is komoly fejfájást okoz a szervezőknek az időjárás. Egy napja a hőség és a csapadék miatt állt sokat a játék Melbourne-ben, ezúttal pedig az eső borítja fel a programot, és egyelőre csak a három befedhető stadionban folynak mérkőzések.

Ezúttal az eső okoz gondot Melbourne-ben Forrás: AFP/Anthony Wallace

Ami a szerdai programban szereplő magyarokat illeti, a világranglistán 78. Fucsovicsra a 64 között a dél-afrikai Lloyd Harris (186.) vár, a WTA-rangsorban 81. Bondár pedig a 2017-ben Roland Garros-győztes lett Jelena Ostapenkóval csap össze. Elrajtolnak a párosok küzdelmei is, a nőknél Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic kétszeres Australian Open-bajnok duója az első fordulóban Udvardy Pannával és a spanyol Aliona Bolsovával száll szembe.

Ami a női páros mezőny további magyarjait illeti, Bondár Anna a belga Greet Minnennel az oldalán indul, Gálfi Dalma partnere pedig az amerikai Bernarda Pera lesz.