Meghalt diósgyőri edző, vécére rohanó Djokovic és bundabotrány

2023.01.19. 07:20

A szerdai nap sem telt eseménytelenül a sportvilágban. Sajnos ismét nem telt el a nap gyászhír nélkül, meghalt Földesi Károly, a DVTK korábbi labdarúgója és edzője. Novak Djokovic meccsét az ausztrál nyílt teniszbajnokságon egy szokatlan jelenet szakította félbe, ugyanis a szerb sztárteniszezőnek sürgős dolga akadt a mosdóban. Szexi fotókból sem volt hiány, a győri focistanő, Süle Dóra kitett magáért, este pedig a magyar férfi kézilabda-válogatott kapott ki az Európa-bajnok svéd csapattól. Visszapillantó.

Kínos pillanatokat kellett átélnie Novak Djokovicnak az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, ugyanis a spanyol Roberto Carballes Baena elleni mérkőzés elején sürgős dolga akadt, emiatt mosdóba kellett rohannia. 

Djokovicnak a meccs kellős közepén lett nagyon sürgős dolgaForrás: AFP/Martin Keep

Mérkőzések eredményének manipulálása és tiltott fogadás vádjával tíz kínai sznúkerjátékos - köztük a világranglistán kilencedik helyén álló Csao Hszin-tung - ellen fegyelmi eljárást indított a sportág profi szövetségének tisztaságát felügyelő szervezet.

Magyarországon az egyik legszebbnek tartott női futballista, Süle Dóra ismét különleges fotókkal lepte meg a rajongóit. Az ETO FC Győrt erősítő játékos ezúttal nem a fürdőruhás fotóival hívta fel magára a figyelmet, hanem megmutatta, hogyan is néz ki munka közben.

Az itthon az egyik legszebbnek tartott magyar focistát, Süle Dóra ismét meglepte a rajongóitForrás: instagram.com/__sledra__/

A hatalmasat küzdő, de sok hibával játszó magyar férfi kéziabda-válogatott kikapott az Európa-bajnok svéd együttestől a világbajnokság középdöntőjének első fordulójában. Az olimpiai selejtező elérése továbbra is van remény, de innentől már nem hibázhat a magyar csapat.

Sajnos ezúttal sem maradtunk gyászhír nélkül. Életének 70. évében, hosszú betegség után meghalt Földesi Károly, a DVTK korábbi labdarúgója és edzője.

Ajánlataink