Ronaldo bemutatkozott, bravúrt elérő magyar kézihősök, szörnyethalt fiatal sportoló

Göteborg, 2023. január 20. A magyar csapat játékosai ünneplik győzelmüket a férfi kézilabda olimpiai kvalifikációs világbajnokság középdöntőjének 2. fordulójában játszott Magyarország - Brazília mérkőzés végén a göteborgi Scandinavium Arénában 2023. január 20-án. A magyar válogatott 28-25-re legyőzte Brazíliát. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Meglehetősen eseménydús volt a vasárnap is a sportvilágban, így ha lemaradt a legfontosabb történésekről, akkor most megtalálja őket egy helyen.

Három hét várakozás után Cristiano Ronaldo tétmérkőzésen is bemutatkozott a szaúdi al-Nasszr csapatában. A portugál végig játszotta a találkozót, de más öröme aligha lehetett.

Cristiano Ronaldo tétmérkőzésen is bemutatkozott a szaúdi al-Naszr csapatában Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Az ötszörös aranylabdás portugál klasszis korábbi csapata, a Manchester United drámai mérkőzésen kapott ki a listavezető Arsenaltól a Premier Leaugue hétvégi rangadóján. A londoniak első számú riválisa, a Manchester City továbbra is tartja a lépést, miután Erling Haaland negyedóra alatt kivégezte a Wolverhamptont.

A korábbi Premier League-játékos, Greg Halford ország-világgal tudatta, hogy megcsalták, ugyanis videóra vette, majd a közösségi médiában meg is osztotta, amint hűtlen barátnője holmijait kidobálja a házuk ablakából.

Szenzációs sikert ért el a magyar férfi kézilabda-válogatott, amely könnyedén győzött a Zöld-foki Köztársaság ellen a göteborgi világbajnokság középdöntőjének utolsó találkozóján. Mivel Svédország legyőzte Portugáliát, így a skandinávok sikerével a világbajnoki negyeddöntő mellett az olimpiai selejtezőtornán való részvétel is biztossá vált a magyarok számára. Érthető módon nagy volt az öröm Chema Rodríguez csapatánál, amely a szállodában ünnepelte a bravúros sikert.

Vb-negyeddöntős és olimpiai selejtezős a magyar kézilabda-válogatott Forrás: MTI/Kovács Tamás

Sajnos a vasárnap sem telt el tragikus hír nélkül, ugyanis edzés közben életét vesztette egy 19 éves sportoló.