Visszatér a ketrecbe Növényi Norbert

2023.01.25. 15:46

A 2021 októberében elszenvedett súlyos sérüléséből felépült ifjabb Növényi Norbert februárban egy észt születésű angol ketrecharcossal mérkőzik meg Dublinban.

A Londonban élő, öt küzdelem után is veretlen mérleggel rendelkező középsúlyú magyar MMA-harcos február 25-én a 38 éves, Predator becenévre hallgató Andy Manzolo ellen lép ketrecbe.

A térdszalagszakadásom és azt követő műtétem végleg a múlté. Állíthatom, jó formában vagyok" – idézte a Bors a „Nono" és a „Magic Norbi" becenevet is viselő Növényit.

Az 1980-ban birkózásban olimpiai bajnoki címet szerző Növényi Norbert is elmondta a véleményét a nemrég Csehországban edzőtáborozó 23 éves fiáról.

Ifjabb Növényi Norbert megőrizné az MMA-veretlenségétForrás: Weber Zsolt

„Mivel videón látom a fiam edzéseit, azt mondhatom, hogy készen áll a visszatérésre, mert állásban és földharcban egyaránt képzett – fogalmazott idősebb Növényi Norbert. – Úgy tűnik, állásban és lenti harcban egyaránt kiváló, az ökölvívás, a birkózás, a dzsiu-dzsicu és a karate speciális technikáival meglepheti [Manzolót]. Csak attól tartok egy kicsit, hogy nem fogy majd kellő számban a belépő. A fiam a Bellator nevű meccsszervező céggel új szerződést kötött, a régit korábban a sérülése miatt felbontották."