A mellbimbóját játék közben mutogató pókeres elárulta, hogy milyen gyakran szexel

2023.02.07. 11:16

A Sashimi nevű pókerjátékos azzal hívta fel magára a világ figyelmét, hogy tavaly decemberben az egyik versenyen kivillantotta a mellbimbóját, hogy megzavarja az ellenfeleit. A japán versenyző most azzal sokkolta a rajongóit, hogy elárulta, milyen gyakran szexel.

Nagy felháborodást keltett a pókerközösségben az a női játékos, aki a „Max Pain Monday" néven futó élő közvetítés során megpróbálta elterelni ellenfelei figyelmét a mellei megvillantásával, ám később kiderült, hogy az egész csak tréfa volt, mivel egy kamu testruhát viselt.

Ezzel a kis akciójával azonban nagy népszerűségre tett szert az Instagramon, ahol már több mint 35 ezren követik. A japán pókeres a közösségi oldalán „kérdezz-felelek" beszélgetést tartott a rajongóival, ahol az egyik bátor felhasználó megkérdezte tőle, milyen gyakran szokott szexelni, amire meglepően őszinte válasz érkezett: Idén még nem csináltam" – írta Sashimi, aki többek között azt is elárulta, hogy hogy nem főállású pókerjátékos.

Bár meglehetősen humorosnak tűnt a decemberi eset utáni bocsánatkérése, lehet mégis tartja magát ahhoz, hogy csírájában elfojtja az ilyen jellegű viselkedést.