Fucsovics Márton egyetlen mozdulattal az őrületbe kergette a legszexisebb nőket - videó

BNP Paribas Open - Day 4 GettyImageRank2 Three Success Hungary USA Above California Indian Wells - California Men Photography WTA Tour BNP Paribas Open ATP World Tour Indian Wells Tennis Garden Day 4 Márton Fucsovics Sport Set - Competition Round Personal
INDIAN WELLS, CALIFORNIA - MARCH 09: Marton Fucsovics of Hungary celebrate his three set victory over JJ Wolf of the United States during the BNP Parisbas Open at the Indian Wells Tennis Garden on March 09, 2023 in Indian Wells, California. Harry How/Getty Images/AFP (Photo by Harry How / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Fucsovics Márton kikapott a nyolcaddöntőben a címvédő Taylor Fritztől az Indian Wells-i keménypályás tenisztorna férfi versenyében, de a hölgy rajongóinak hatalmas örömöt okozott.

A világranglistán 84. magyar játékos 24 órán belül másodszor lépett pályára, mivel az előző napon verte meg az ATP-rangsorban 63. szlovák Alex Molcant.

Kedden a 31 éves magyarra - aki először jutott a 16 közé 1000-es kategóriájú versenyen - a negyedik helyen kiemelt hazai kedvenc Taylor Fritz várt. A 25 esztendős amerikai remek formáját jelezte, hogy utóbbi tíz meccsén csak egyszer kapott ki, megnyerte a Delray Beach-i viadalt, Acapulcóban pedig elődöntős volt.

Első összecsapásukon kellemes meglepetésként a nyíregyházi teniszező diktálta a tempót, s ütőerőben és taktikában is felülmúlta az ATP-rangsor ötödik helyezettjét. Balszerencséjére éppen 4:5-nél produkálta az első gyengébb adogatógémjét, és a kaliforniai rivális az első bréklabdáját kihasználva szettelőnybe került.

A címvédő Taylor Fritz állította meg Fucsovics Mártont Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Harry How

A folytatásban Fritz egyre magabiztosabban irányított, kockázatosabb megoldásokat is bevállalt, miközben a magyar Davis Kupa-válogatott vezére küszködött az első szervákkal. A rivális ismét brékelt, majd egy 13 (!) perces és 21 labdamenetet hozó adogatójáték - benne három hárított bréklabdával - végén 3:0-ra elhúzott. Fucsovics ekkor bátor játékkal visszabrékelt, feljött 4:4-re, de ekkor újra elbukta a szerváját, majd az amerikai lezárta a meccset, amely 1 óra 40 percig tartott.

A magyar játékos a csinos hölgyeknek is örömöt okozott a meccsen, ugyanis amikor pólót cserélt, óriási üdvrivalgást lehetett hallani a nézőtérről, több gyönyörű nő is boldogan mosolygott a mozdulatsor láttán.

Eredmények, nyolcaddöntő:
férfiak, 10,1 millió dollár (3,6 milliárd forint) összdíjazás:
Taylor Fritz (amerikai, 4.)-FUCSOVICS MÁRTON 6:4, 6:3
Medvegyev (orosz, 5.)-Zverev (német, 12.) 6:7 (5-7), 7:6 (7-5), 7:5
Norrie (brit, 10.)-Rubljov (orosz, 6.) 6:2, 6:4
Davidovich Fokina (spanyol, 23.)-Garin (chilei) 6:3, 6:4

nők, 8,8 millió dollár (3,1 milliárd forint) összdíjazás:
Szabalenka (fehérorosz, 2.)-Krejcikova (cseh, 16.) 6:3, 2:6, 6:4
Gauff (amerikai, 6.)-Peterson (svéd) 6:3, 1:6, 6:4
Szakkari (görög, 7.)-Pliskova (cseh, 17.) 6:4, 5:7, 6:3