Fucsovicsért megőrülnek a nők, Haaland megállíthatatlan, a Liverpoolt megalázták a BL-ben

2023.03.16. 07:31

Március 15-én ugyan nemzeti ünnep volt Magyarországon, de a sportvilágban így is rengeteg érdekesség történt. Ha lemaradt volna a legfontosabb eseményekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

Fucsovics Márton menetelésének Taylor Fritz véget vetett Indian Wellsben, de a magyar teniszező emlékezetes pillanatokat szerzett a hölgy rajongóinak. Amikor meccs közben pólót cserélt, akkor óriási üdvrivalgást lehetett hallani a nézőtérről, több gyönyörű nő is boldogan mosolygott a mozdulatsor láttán.

Fucsovics Márton újabb rajongókat szerzett magának Indian WellsbenFotó: Ladóczki Balázs - Origo

Erling Haaland vezérletével a Manchester City a BL-nyolcaddöntő visszavágóján 7-0-ra kiütötte az RB Leipziget. A norvég csatár elképesztő teljesítményt nyújtott, ugyanis 5 gólt lőtt a meccsen, ami előtte csak két játékosnak - az egyikük Lionel Messi - sikerült korábban a Bajnokok Ligájában.

A szerdai Real Madrid-Liverpool rangadót egy lebukott csaló, Felix Zwayer vezette, ám ez a meccs inkább arról maradt emlékezetes, hogy a Liverpool gyenge teljesítményt nyújtva simán kiesett. Jürgen Klopp csapata a hazai pályán elszenvedett súlyos vereség után nem tudott csodát tenni és a Santiago Bernabeu Stadionban megrendezett visszavágón is kikapott, 6-2-es összesítéssel búcsúzva a BL-től.