Megszólalt a szövetségi kapitány Hosszú Katinka terhességéről

2023.03.17. 12:39

Csütörtök este a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka a közösségi-oldalán bejelentette, hogy gyereket vár. A rokonok, barátok, szurkolók mellett az úszósport vezetői is gratuláltak a klasszisnak, Sós Csaba szövetségi kapitány pedig arról is beszélt, mint jelenthet a jövőre nézve Hosszú Katinka terhessége.

Sós Csaba szövetségi kapitány évtizedek óta ismeri a háromszoros olimpiai bajnokot, ezért biztos benne, hogy a sportágnak nem kell elköszönnie a bajnoknőtől.

„Ismerem Katinkát és Mátét is hosszú ideje, biztosan állíthatom, hogy nagyon jó helyre érkezik a pici baba. Azt is hiszem, hogy Katinka nem szakad el a sportágtól, sokat fog ő még tenni a magyar úszásért" - mondta a MetropolnakSós Csaba szövetségi kapitány, akinek a szavaiból arra lehet következtetni, hogy Hosszú Katinkával már nem feltétlenül versenyzőként számol a jövőben.

Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke (balra) és Sós Csaba szövetségi kapitányForrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke a legjobbakat kívánja a gyermekáldás előtt álló házaspárnak.

„Az élet legnagyobb és legmagasztosabb áldása a gyermek. Kívánom Katinkáéknak, hogy boldogságban, szeretetben, békében neveljék fel a kis jövevényt" - mondta Wladár Sándor.