Vágólapra másolva!
Az OTP Bank-Pick Szeged csapatának tagjai is készülnek már a budapesti atlétikai világbajnokságra, hogy a lelátón szurkolhassanak az augusztusi világverseny hőseinek. A csapat nevében Bodó Richárd, az OTP Bank-Pick Szeged klasszisa örömmel fogadta a Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója, Németh Balázs invitálását a Szeged Maratonon, ahol a vb szurkolói klubjával is találkozhatott a közönség.

Április 16-án Szegedre érkezett

a 2023-as hazai rendezésű atlétikai vb-t felvezető Hősök Tere Szurkolói Klub eseménysorozat és látványos kitelepüléssel csatlakozott a Szeged Maratonhoz a Széchenyi téren.

A helyszínen a vb szervezői számos aktivitással várták az érdeklődőket, akik többek között belekóstolhattak több atlétikai versenyszámba, így a távolugrásba és a gátfutásba is.

Csatlakozott a vb szurkolói klubjához Bodó Richárd, az OTP Bank-Pick Szeged játékosa, a 2018-as év magyar kézilabdázója is

- derül ki budapesti atlétikai vb közleményéből.

Bodó Richárd: az augusztusi atlétikai vb a csúcsteljesítmények ünnepe lesz Forrás: wabudapest23

a sportág csúcsteljesítményeinek ünnepe. Örömmel teszek eleget a meghívásnak, hogy ott legyek a vb-n augusztusban is – mondta Bodó Richárd, akit az egész csapattal együtt Németh Balazs hívott meg az augusztusi történelmi sporteseményre.

A Hősök Tere Szurkolói Klub eseményeinek helyszínt adó Szeged Maratonon különböző távokon több mint ezren álltak rajthoz. Köztük Németh Balázs, a Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója is, aki rendszeres indulója a hosszabb távú versenyeknek.

„A sport kitölti az életemet, a munkám, a szenvedélyem, a hobbim is egyben. Nem lehet kérdés, hogy amikor személyesen is jelen lehetek a vb szurkolói klubjának eseményein, magam is rajthoz állok.

Az augusztusi atlétikai világbajnokságra nem csupán sporteseményként, hanem apropóként is tekintünk, az a célunk, hogy megmozgassuk Magyarországot, hogy minél többen döntsenek úgy, hogy felállnak a fotelből és sportolni kezdenek – mondta Németh Balázs.

Pick Szeged - irány az atlétikai vb! Forrás: wabudapest23.hu

Németh Balázs elmondta azt is, hogy a szegedi verseny minden egyes résztvevője jogosult az 50 százalékos kedvezményre az atlétikai vb-re a szurkolói klubon keresztül.

2023. augusztus 19. és 27. között 9 napon át zajlanak majd az atlétikai világbajnokság eseményei Budapesten, a vadonatúj Nemzeti Atlétikai Központban, illetve az utcai versenyek helyszínén, a Hősök terén és a belvárosban. Jegyek elérhetők a jegy.atletikaivilagjaboksag.hu oldalon és azok, akik sportolnak, 50 százalékos kedvezménnyel is hozzájuthatnak jegyekhez a szurkolói klubon keresztül, amelyről minden információ elérhető a hetkoznapihos.hu weboldalon.