A tenisz botrányhőse fékezte meg a fegyveres bűnözőt, aki ellopta a luxusautóját

2022 US Open - Day 3 GettyImageRank2 grand slam us open tennis championships wta tour atp tour tennis Horizontal SPORT TENNIS
Kyrgios megint dühös lett
Vágólapra másolva!
Nick Kyrgios édesanyja életveszélybe került, miután ajtót nyitott egy maszkos férfinak a canberrai otthonában, és egy pisztolycső nézett vele szemben. Az ausztrál teniszező csütörtökön a közösségi oldalán szólalt meg az ügyről.

Az eset még hétfőn reggel történt, amikor egy Chris néven bemutatkozó ember arra kényszerítette Kyrgios édesanyját, hogy kísérje ki őt a tavalyi wimbledoni döntős Teslájába, és mutassa meg neki, hogy hogyan kell azt használni. Miután ez megtörtént, a nő visszamenekült a házba, és szólt az ott lévőknek, így a fia és annak menedzsere hívta a rendőrséget.

Kyrgios ezután sem maradt tétlen,

a Tesla telefonos alkalmazásával segíteni tudott a hatóságoknak azzal, hogy elárulta, merre van az autó, amit az applikáción keresztül le is tudott lassítani.

Alig negyedóra után a rendőrök így a bűnöző nyomára akadtak, aki azonban elmenekült előlük, miután a rendőrök féltették a civilek életét az autós üldözés közben. Kyrgios azonban továbbra is segített a rendőröknek a helymeghatározásban, és lezárták a tolvaj előtt az utat, akit végül az autóból kiszállva sokkolóval ütöttek ki.

Kyrgios üzent a rajongóinak Forrás: instagram.com/k1ngkyrg1os

– írta Kyrgios a közösségi oldalán csütörtökön.

A bűnözőt az eset után előbb kórházba, majd a rendőrségre szállították, a vádemelés után pedig bíróság elé kell állnia.

Forrás