"Te is tudod, hogy tévedsz!" - őrjöngött és csalással vádolta a bírót Andy Murray - videó

tennis Horizontal AUSTRALIAN TENNIS OPEN
Andy Murray nyerni tudott
Vágólapra másolva!
A korábbi világelső, Andy Murray a római tenisztorna első fordulójában három szettben kikapott az olasz Fabio Fogninitől. A háromszoros Grand Slam-győztes skót játékos az ellenfele egyik adogatása után nehezményezte a játékvezető döntését, akivel indulatos vitába kezdett.

Az első szettben Fognini 5-3-ra vezetett, amikor ez egyik szervája után Murray biztos volt benne, hogy a labda a vonalon kívül érintette a pályát. A skót játékos kérésére a mérkőzést vezető Mohamed Lahyani a székét elhagyva besétált a játéktérre, hogy megmutassa Murray-nek, pontosan hol csípte a labda a vonalat.

A háromszoros Grand Slam-győztes sztár nem értett egyet a bíróval, akivel hevesen vitatkozni kezdett.

vádolta meg a 35 éves sztár a játékvezetőt, aki visszafutott a székéhez, de a skót követte és folytatta az értetlenkedést.

"Te is tudod, hogy tévedsz!" - kiabálta Murray a bírónak.

Később a Sólyomszem megmutatta, hogy Fognini ütése után a labda valóban a vonalon kívül érintette a salakot, tehát Murray-nek volt igaza. A római tenisztorna jelenlegi szabályai szerint azonban nem lehet minden esetben használni a Sólyomszem technológiát, és egyes esetekben a bíró ítélete a perdöntő, ezért a pontot végül Fognini kapta.

Forrás