Fucsovics leribancozta az ellenfelét - videó

Fucsovics Márton kiakadt az őt legyőző Sebastian Baezre
Vágólapra másolva!
Fucsovics Márton búcsúzott a lyoni salakpályás férfi tenisztorna első fordulójában, miután 6:4, 7:6-ra kikapott az argentin Sebastian Baeztől. A találkozón az argentin játékos rendesen kihozta a sodrából Fucsovicsot, mert rendszeresen hangos ujjongásba tört ki, amikor a magyar teniszező hibázott.

Fucsovics Márton búcsúzott a lyoni salakpályás férfi tenisztorna első fordulójában, miután 6:4, 7:6-re kikapott az argentin Sebastian Baeztől. A találkozón az argentin játékos rendesen kihozta a sodrából Fucsovicsot, mert rendszeresen hangos ujjongásba tört ki, amikor a magyar teniszező hibázott.

"Hány éves vagy? 12?" - kérdezte Fucsovics Baeztől, aki azt válaszolta, hogy 22 éves. "Úgy viselkedsz, mint egy 12 éves" - folytatta Fucsovics, aki ez után azt mondta, hogy ilyenek ezek a kib*szott 20 éves srácok, és nem Baez az egyetlen, aki tisztességtelenül játszik.

"Minden elhibázott pontomnál üvölti, hogy Vamos. Sikoltozik, mint egy ribanc" - dühöngött Fucsovics, akit ezt követően a bírónak kellett nyugalomra intenie.