Kutyaharapás miatt bukhatja a vb-címmeccset az ausztrál bokszoló

poverty economy Horizontal
This photo taken on June 24, 2017 shows a dog barking behind a fence in the outskirts of Ulan Bator. On the steep hills encircling Mongolia’s capital, skyscrapers and apartments give way to ramshackle bungalows and tattered yurts, in rickety fenced enclosures with no running water – it is home to many of the landlocked country’s nomadic herders, who migranted here in search of a better life. (Photo by Fred DUFOUR / AFP) / TO GO WITH Mongolia-poverty-economy,FOCUS by Yanan Wang
Vágólapra másolva!
Veszélybe került a WBO ideiglenes nagyváltósúlyú világbajnokának, Tim Tszyunak a címvédő mérkőzése, miután az ausztrál bokszolót megharapta egy kutya.

A tervek szerint június 18-án tenné kockára interim, azaz ideiglenes WBO nagyváltósúlyú világbajnoki címét Tim Tszyu, azonban most egy váratlan baleset miatt bizonytalanná vált a veretlen ausztrál bunyós szorítóba lépése. A 28 éves sportolót vasárnap megharapta egy kutya, emiatt pedig sürgősségi műtétet kellett rajta végrehajtani. Tszyu menedzsere, Glen Jennings mindenesetre továbbra is bízik abban, hogy védence felépül a Carlos Ocampo elleni broadbeach-i találkozóra, írja a Profiboksz.hu magyar szaklap.

Nyugi, jön a második menet, viccelődött Tszyu a közösségi oldalán:

"Természetesen az nem egy ideális felkészülés, amikor a bunyós kórházba kerül néhány héttel a világbajnoki címmérkőzés előtt, de a legjobb hír jelenleg az, hogy Tim jól érzi magát. Tszyu-t jelenleg a világ ökölvívásának legjobb és legtapasztaltabb csapata veszi körül, ők pedig megnyugtattak, hogy június 18-án készen fog állni Ocampo ellen. Ha ők magabiztosak, akkor én is bizakodó vagyok" – zárta mondandóját az üzletember.