Kapás Boglárka zokogott, miután nem jutott döntőbe a vizes vb-n -

2023.07.26. 21:27

Kapás Boglárka nem jutott döntőbe 200 méter pillangón a fukuokai vizes világbajnokság medencés úszóversenyeinek negyedik napján. Az olimpiai bronzérmes Kapás a futamában az utolsó, összesítésben a 13. lett. A 30 éves úszó az M4 Sportnak adott interjúja közben majdnem sírva fakadt, miután elmondta, hogy ennél az eredménynél több munkát tett bele a felkészülésbe.

„Próbáltam elfelejteni, kiűzni a fejemből a reggeli úszást. Úgy jöttem ide, hogy ez ne befolyásoljon, de nyilván egész nap bennem volt, hogy nem tudom, mit hozhatok ki a délutáni úszásomból. Annyira rosszul esett a reggeli, ez nagyjából reális is volt, amit éreztem. Az a baj, hogy ennél több munkát tettem bele, úgy érzem, úgyhogy ez egy kicsit most fáj" - mondta az M4 Sport kamerája előtt Kapás Boglárka.  

Kapás Boglárka elérzékenyült a középfutama utánForrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Kapás az MTI-nek sem kertelt: „Ez az időeredmény nem tükrözi azt a tudást, ami bennem van. Már a reggeli úszás is összezavart egy kicsit, az edzőm Virth Balázs is mondta, hogy nagyon összevissza volt a dolog. Ez rengeteg energiámat felemésztette, ami bennem maradt egész nap" – nyilatkozta Kapás, aki megjegyezte, nagyon bízik benne, hogy ez csak egy döccenő volt a Párizsba vezető úton.

„Egyelőre nem is nagyon tudok többet mondani, nyilván azon leszek majd, hogy orvosoljuk ezt a dolgot."

Kapás Boglárka interjúja a linkre kattintva nézhető meg.

Ajánlataink