Vágólapra másolva!
Frank Maloney, a brit nehézsúlyú bokszoló, Lennox Lewis egykori menedzsere szerint nem lenne meglepetés, ha Lewis szerződést kötne Don Kinggel. Maloney azután állt a nyilvánosság elé, hogy a sajtó megszellőztette, az egykori világbajnok négy meccsre szóló, 75 millió fontos szerződés ügyében tárgyal a leghíresebb mérkőzésszervezővel.

Lewis azt nyilatkozta, a múltban soha nem állt szándékában Don Kinggel dolgozni, de ha szombaton legyőzi Hasim Rahmant, új távlatok nyílhatnak előtte. Mint ismeretes áprilisban Rahman az 5. menetben kiütötte ellenfelét. Maloney a BBC-nek elmondta, Lewis stábjában sokan pártolnák a bokszóló és King szerződésének aláírását. A brit exmenedzsere úgy véli, Lewis pályafutása végéhez közeledik, ezért a lehető legjobb feltételek között szeretne hátralévő meccsein a kötelek közé lépni.

Maloney - aki múlt heti szakításuk óta nem beszélt az exvilágbajnokkal - ugyanakkor attól tart, ha létre jön a "házasság", a britek elfordulnak Lewistól. Maloney továbbra sem szakít az ökölvívással, arra a kérdésre, hogyan látja Lewis esélyeit Rahman ellen, azt válaszolta, ha a brit úgy gondolkodik a szorítóban mint régen, akkor megnyeri a visszavágót.