Vágólapra másolva!
A nehézsúlyú profi ökölvívó-világbajnok Lennox Lewis és a legendás Mike Tyson előreláthatólag azonos napon és ugyanabban a ringben vívja következő mérkőzését, mégis biztos, hogy nem egymás ellen küzdenek majd. A gálát június 21-én Buffalóban rendeznék, ám a két öklöző ellenfele egyelőre nem ismert.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

Lewis és Tyson tavaly júniusban mérte össze erejét egymással, és akkor a brit óriás a nyolcadik menetben kiütötte rovott múltú riválisát. A nagy érdeklődéssel várt visszavágóra azonban még várni kell, miután az amerikai fenegyerek a Clifford Etienne elleni február 22-i győzelme után kijelentette: további két felhozó meccsre van szüksége a nagy csata előtt.

A mérkőzésszervezők ezért döntöttek úgy, hogy ha már egymás ellen nem is, legalább egyazon gála keretében látható legyen napjaink talán két leghíresebb öklözője.

A Buffalo Bills amerikaifutball-csapat stadionjába tervezett eseményen Lewis Vitalij Klicskóval, Kirk Johnsonnal vagy a helyi Joe Mesivel mérkőzhet, míg Tyson rengeteg ellenfél közül válogathat.

Érdekesség, hogy a WBC-bajnok szigetországi bunyós a Tyson elleni meccse óta nem lépett szorítóba.