Vágólapra másolva!
A németországi Playboy magazin egy igazi világbajnokot nyert meg májusi címlaplányának Regina Halmich személyében. A 26 esztendős, rendkívül csinos bokszolónő örült a felkérésnek, hiszen úgy véli, végre igazi nőként is megmutathatja magát.
Forrás: REUTERS
Regina (balra) a boksz mellett nőként is megmutatja magát Fotó: Reuters

Nem kellett sokat kéretni Regina Halmichot, az Universum Box Promotion légsúlyú ökölvívónőjét, hogy kötélnek álljon, s megszabadulva gátlásaitól - meg ruháitól - megmutassa bájait a német Playboy magazinnak.

A 26 esztendős, 160 cm magas, karlsruhei születésű sportoló (aki példaképének Mike Tysont vallja) 1991-ben kezdett el bokszolni, s első profi mérkőzését 1994. március 4-én vívta, azóta összesen 42 mérkőzésen van túl, ezekből 41-et megnyert (14-et KO-val), s csupán egyszer szenvedett vereséget.

Amatőrként háromszor nyert német bajnoki címet, 1994-ben Európa-bajnok lett. Profiként két súlycsoportban is a kontinens legjobbjává küzdötte magát, s a WIBF (Női Nemzetközi Bokszszövetség) légsúlyú és kislégsúlyú trófeáját is begyűjtötte.

Regina Halmich hivatalos honlapjahttp://www.regina-halmich.org/

"A ringben csak bizonyos határok között tarthatja meg az ember erotikus kisugárzását. A magazinban azonban megmutathatom magam nőként is" - nyilatkozta Halmich, aki elmondta, nagyon örül a felkérésnek.

"Mindig is szerettem volna így hordani a hajamat, ahogy a képeken. Szeretek kislányosan mutatkozni, olyan vagyok, mint egy gyerek a játszótéren" - vallotta be. Hogy milyen is valójában, arról a német Playboy májusi számában lehet igazából meggyőződni.