Vágólapra másolva!
Kótai Mihály szombaton Manchesterben az osztrák Box-Team Vienna színeiben versenyző osztrák Joszef Brayer ellen lép kötelek közé. Brayer ugyan nem tartozik az európai élmezőnybe, viszont tapasztalt, rutinos bokszoló hírében áll - írja a profibox.hu.

Kótai Mihály szeptemberben 25. mérkőzésén meglepetésre kikapott a zimbabwei Fari Musiyiwától, így elmaradt az októberre tervezett címmérkőzése, ehelyett hatmenetes felhozó meccset vív Manchesterben.

A 35 éves Joszef Brayer (12-6-0, 7KO) profi pályafutását hét évvel ezelőtt kezdte, és ez idő alatti viszonylag kevés mérkőzésen szállt ringbe, ami nem jelent semmit, ugyanis rendszeresen hívják edzőtáborokba öklözni, ami sokszor jövedelmezőbb, mintha néhány meccset vívna.

A profibox.hu úgy értesült, hogy Kótai Mihály és a WBF világbajnoki meccsre készülő Matolcsi József csütörtökön érkezik meg a gála helyszínére, majd egy csendes külvárosi hotelben szállnak meg.

Az RTL Klub szombat este Kótai Mihály és Matolcsi József mérkőzése mellett Dariusz Michalczewski 49. összecsapását is közvetíti.

[origo]