Vágólapra másolva!
Komoly sikert könyvelhetett el Anna Kurnyikova, igaz, ezúttal sem a teniszpályán. Az amerikai FHM magazin megszavaztatta olvasóit világszerte, ki a 2002-es esztendő legszexisebb hölgye. Anna több mint ötmillió szavazatot kapott, olyan szépségeket utasított maga mögé, mint Britney Spears és Jennifer Lopez.

Kissé gúnyosan azt is mondhatnánk: végre sikerült megszereznie első, egyéni címét Anna Kurnyikovának - igaz, ezúttal sem a teniszpályán. A gyönyörű orosz sportoló eddig képtelen volt egyéni WTA-versenyt nyerni, legnagyobb sikerit is Martina Hingis oldalán, párosban érte el (ennek ellenére 2000-ben napi 20 ezer fontot, azaz 7,5 millió forintot keresett). Szépségével azonban továbbra is hódít. Az egyik vezető amerikai férfimagazin szavazásra kérte fel olvasóit annak eldöntésére, idén kit tartanak a világ legszexisebb hölgyének.

A győzelmet nagy meglepetésre Kurnyikova szerezte meg, aki maga mögé utasította többek között Britney Spearst és a kétszeres győztes Jennifer Lopezt. "Anna a teniszpályán és a civil életben is nagyon vonzó, népszerű személyiség" - nyilatkozta Kurnyikova győzelmének okáról David Davies, az FHM szóvivője.

A teniszezőnő, aki tavaly mindössze a 34. helyet szerezte meg, több mint ötmillió szavazatot kapott.

Pincési László

Ajánlat:

Fórum:

Tenisz