Vágólapra másolva!
Harmadszor nősül szombaton Björn Borg. A 45 éves svéd teniszlegenda a festői környezetben épült Ingarö templomában esküszik örök hűséget a 32 éves Patricia Östfeldt ingatlanügynöknek. Szintén egy tensiszcsillaghoz kapcsoló hír, hogy három évvel visszavonulása után ismét profi tornán indul a német Boris Becker.

Björn Borg új felesége, Patricia egy hétéves leányt és egy ötéves fiút visz magával az ötszörös wimbledoni győztessel kötendő házasságába. Borg, aki hatszor nyert a Roland Garroson, s ötször Wimbledonban, 1983-ban fejezte be sportpályafutását. A nyolcvanas években a román Mariana Simionescu férje volt, majd 1993 után néhány évig az olasz rockénekesnővel, Lorenda Bertével élt házasságban. Emellett sűrűn szerepelt a lapok első oldalain a fiatal hölgyek iránt tanúsított vonzalma miatt.

Szintén egy teniszlegendához kapcsolódó szenzációs hír: három évvel visszavonulása után ismét profi tornán indul Boris Becker, a sportág német csillaga. Az egykori világelső a június 24-én kezdődő wimbledoni Grand Slam-viadal egyik előversenyén, Buckinghamshire-ben lép pályára. A füves pályás eseményre nyolc teniszezőt hívtak meg, két négyes csoportba sorolják őket, s a kvartettek győztesei játsszák a döntőt.

Az első számú csillag, Boris Becker mellett a spanyol Alex Corretja, az ausztrál Mark Philippoussis, az amerikai James Blake, az ecuadori Nicolas Lapentti, a belga Xavier Malisse, a fehérorosz Maksz Mirnyij és az argentin Gaston Gaudio szerepel a Stoke Park Clubban.

A német sportembert csodálatos emlékek fűzik Wimbledonhoz, háromszor (1985, 1986, 1989) diadalmaskodott, s további négy (1988, 1990, 1991, 1995) alkalommal játszott döntőt.

Korábban: