Vágólapra másolva!
Anna Kurnyikova a US Openen bemutatott csúfos leszereplését követően nem hallatott magáról, a szünet azonban csak idáig tartott. Az orosz szépség a minap büszkén bejelentette, hogy 2003-tól saját nevével ellátott illatszer-kollekciót dob piacra.

Kurnyikova ugyan eleddig még egyetlen tornát sem nyert a profik között, bevételei mégis csillagászatiak. Számtalan szponzor utal át bankszámlájára kisebb-nagyobb összegeket, minden nyilvános szerepléséért pénzt kér. Azt talán már a telhetetlenség számlájára írhatjuk, hogy ezúttal újabb pénzszerzési ötlettel állt elő.

A következő év elejétől egy több darabból álló kozmetikai kollekciót dob piacra, mely parfümöt, tusfürdőt, testápolót, golyós dezodort, valamint egy uniszex illatot foglal magában.

Anna Kurnyikovahttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=31540Kurnyikova leszerepelt a US Openen/sport/egyeni/tenisz/20020826mandula1.html

Ami különösen érdekessé teszi a vállalkozást, hogy Kurnyikova azzal a német International Cosmetics konszernnel együttműködve fejleszti ki és terjeszti termékeit, mely nem is olyan régen Michael Schumacher "Világbajnok" névre keresztelt kollekciójának forgalomba hozatalával került a bulvárlapok címoldalára.

Ennek oka nem más, mint hogy az Öko-Test című magazin szakemberei szerint a sorozat egyes termékei akár impotenciát is okozhatnak.

Kurnyikova őrült éjszakája/sport/egyeni/tenisz/20020710kurnyikova.html

Nem kizárt tehát, hogy Kurnyikova ugyanolyan "sikeres" lesz az illatszer szakmában, mint a teniszpályákon: kudarc éri majd kudarc után.