Vágólapra másolva!
Thomas Haas, a jelenlegi legjobb német teniszező kikérte magának, hogy két egykori sztár, Boris Becker és Michael Stich is folyamatosan kritizálja. Thomas Muster meg beadta a válópert.

A világranglistán jelenleg a 11. helyen álló játékos elégedett a teljesítményével, és saját bevallása szerint nem akar világelső lenni.

"Elegem van abból, hogy állandóan engem piszkálnak" - mondta Haas. - "Elismerem, hogy mind a ketten klasszisok voltak, de akkor is hogy jönnek ahhoz, hogy tehetségtelennek nevezzenek. Úgy gondolom, én teljesen reálisan tudom megítélni, mire vagyok képes és Beckerrel ellentétben én már annak is örülnék, ha jövőre az 5-15. hely valamelyikén végeznék."

Beadta a válópert Thomas Muster, az osztrákok egyetlen Grand Slam-győztes teniszezője. Az 1999-ben visszavonult sportoló eddig Ausztráliában élt feleségével, Jo-Beth televíziós műsorvezetővel és egyéves kisfiával, akinek születését egy darabig titkolta a nyilvánosság előtt.

A 44 ATP-tornán diadalmaskodó osztrák nem nyilatkozott az ügy hátteréről, csak annyit közölt: két évi házasság után beadta a válópert, és hazaköltözött Steiermarkba.

Muster lemondatná az ATP első számú vezetőjét/sport/egyeni/tenisz/19990311muster.html