Vágólapra másolva!
Sorozatban hetedik alkalommal fordult elő, hogy a Sports Illustrated sportmagazin immáron 40. fürdőruha-mellékletében sportoló is helyet kapott. A népes mezőnybe két csinos teniszezőnő is bekerült, Serena Williams mellett az az Anna Kurnyikova, aki egyre inkább a divat terén hódít szépségével.

Február 11-e óta kapható az Egyesült Államokban a Sports Illustrated sportmagazin különszáma. A fürdőruha-melléklet immáron negyven éve az egyik legnépszerűbb kiadvány a tengerentúl, s a szervezők idén különösen kitettek magukért. A kerek évszám ugyanis arra ösztökélte a szerkesztőket, 2004-ben különösen csinos és híres modellekkel töltsék meg a lapot, s így több sportoló - köztük két hölgy - is bekerült választottjaik közé.

Az egyik Anna Kurnyikova, aki ugyan még soha sem nyert egyéni teniszviadalt, de bármerre is jár a világon (legyen az WTA-torna vagy bármi más esemény), a legnépszerűbb sztárok egyikének számít.

A másik Serena Williams, az amerikai teniszező számára éppen jól jön a rivaldafény, hiszen bokaműtétje miatt a tavaly júliusi, wimbledoni viadal óta nem lépett pályára. Érdekesség, hogy sorozatban ez a hetedik kiadvány, amelyben sportoló is szerepel.

A lapban olyan sztárok kaptak még helyet, mint az amerikaifutball-játékos, Eddie George (Tennessee Titans), a Texas Rangers baseballjátékosa, Alex Rodriguez, vagy a New York Rangers jégkorongozója, Petr Nedved.

A Sports Illustrated Swimsuit Issue a 40. évforduló kapcsán a magazin történetének leghíresebb modelljeit is fotózásra kérte, a "Hall of Fame-sorozatban" Cheryl Tiegs, Christie Brinkley, Paulina Porizkova, Elle Macpherson, Vendela, Roshumba, Stacey Williams, Rachel Hunter, Valeria Mazza, Tyra Banks és Heidi Klum fényképezkedett.