Vágólapra másolva!
Betartotta ígéretét és minden szurkolójának egy üveg pezsgőt ajándékozott Kim Clijsters belga teniszcsillag annak örömére, hogy visszahódította vezető helyét a világranglistán.

A szurkolók számára kétszeresen is örömteli eseményre szerda este került sor az antwerpeni tenisztornán, ahol Clijsters a francia állampolgárságú Tatjana Golovinnal mérkőzött, és három játszmában győzött.

Ekkor Clijsters a mikrofonhoz lépett és felszólította a nézőket, vigyenek magukkal egy-egy palackkal az általa már e célra megvásárolt pezsgőből. A torna szervezői közölték, hogy a bajnoknő maga fizette ki a borsos számlát, szponzorok nem támogatták a kedves gesztust.

A stadionban tízezer szurkoló ünnepelte Clijsterst - az antwerpeni "champagne-rund" így 130 ezer euróba (csaknem 33 millió forint) került.

Nem ez volt az első alkalom, hogy a szőke teniszcsillag így jutalmazza lelkes szurkolóit. A legutóbbi US Openen aratott győzelme után egy-egy korsó sört fizetett szülőfaluja, Bree lakóinak. A hasselti tornán kávéval és süteménnyel kedveskedett a 2000 nézőnek.