Társoldalunk:

Megyék Csatája LoL - Yasuo pentakill vitte el a show-t a harmadik fordulóban

2020.11.15. 13:17

A négy párharcból három döntetlennel végződött.

Hatalmas feltámadások, őrült pillanatok, de csak kevés elégedett csapat. A Bo2-es lebonyolítás miatt a Megyék Csatája League of Legends csoportköreiben felértékelődik a 2-0, ugyanis háromszor annyi pontot lehet szerezni két győzelemmel, mint eggyel. Ennek ellenére a sikerült három csapatnak "eldobni" az 1-0-s előnyt, megérdemelten szereztek pontot a párharcok első felvonásában altató, vagy épp gyengélkedő egyesületek. Ez történt az MCS LoL csoportkörök harmadik fordulójában.

Békési Oroszlánok vs. Borsodi Sólymok (2-0)

Tökéletesen sikerült a Békési Oroszlánok bemutatkozása a csoportkörökben. Drx és Robustow vezetésével esélyt sem adtak a Borsodi Sólymoknak, akik két vereséggel a tabella aljáról várhatják a folytatást. Külön ki kell emelni, hogy dRx Kayle választása kellemes meglepetésként adta meg az alaphangot a nap további összecsapásaihoz.

Békési Oroszlánok vs. Jászsági Lovas Vitézek (1-1)

Zsinórban a harmadik meccsén sem tudott hibázni a viharsarki csapat, azonban a Jászsági Lovas Vitézek nem estek kétségbe a 0-1-es hátrány után. A szünetben felépítették a tökéletes taktikát, amiben good riddance Galiója és Makk Vayne-je kapta a főszerepet. A pontmentéssel sikerült felzárkózniuk a tabella élén a Békési Oroszlánok mellé.

Forrás: Megyék Csatája

Pesti Arany Oroszlánok vs. Hevesi Gólyák (1-1)

Hatalmas pofont kaptak a Bo2 első felvonásában a Hevesi Gólyák, azonban volt visszaút a lehetetlen helyzetből. Cukisüti Jhinje és Taaz Xerathja hatalmas távolságból pusztított az ellenfél sorai között, Fagyi aktív játéka a korai szakaszban volt óriási segítség csapata számára. Dommancsék két döntetlen után mindössze két pontot szereztek, amivel a saját dolgukat nehezítették meg.

Zalai Íjászok vs. Veszprémi Várvédők (1-1)

A nap leggyorsabb meccsén 22:43 alatt lerendezte az első összecsapást a Zalai Íjászok, azonban a lendület megtört a második körre. A Veszprémi Várvédők hiába kerültek hatalmas hátrányba, BlueFlash Yasuója beindult a meccs 20. percétől, onnantól meg nem volt megállás. A LoL leghírhedtebb hősének irányításával sikerült a Veszprémi Várvédők középső ösvényesének egy pentakillt is szereznie, amivel kiérdemelte a széria MVP-je címet.

A mai nap 13:30-tól folytatódnak a csoportkörök a negyedik fordulóval, kattintsatok a Megyék Csatája Twitch csatornájára, vagy látogassátok meg a megyekcsataja.hu-t, hogy ne maradjatok le az élő közvetítésről!