Megmutatta valódi mivoltát a Major győztes NaVi

Vágólapra másolva!
Pár napja még azt hittük, hogy talán egy aprócska esélye van a csapatoknak megszorongatni a frissen Majort nyert NaVi csapatát. A Heroic például pályát tudott nyerni az orosz többségű csapattal szemben, erre pedig már közel 4 hete nem volt példa.

Valahogy azonban érezhető volt, hogy a dán Heroic ellen a NaVi sem 100%-on pörgött. Mintha új köröket, új taktikákat teszteltek volna, hiszen még ha ki is kapnak, akkor is visszajöhetnek még az alsó ágról.

Erre persze nem volt szükségük, meccset még mindig nem veszítettek, immár kilenc mérkőzés óta veretlen a Natus Vincere.

Hiszen tegnap gond nélkül maguk mögé utasították a Vitalityt is. A felső ági döntőben találkozott a két csapat, ott pedig már nyoma sem volt a tesztelgetős NaVinak, ott már azt a csapatot láttuk, amelyik pár hete a Majort is megnyerte.

Sokat nem lehet szépíteni a dolgon, két pálya alatt bezsebelte a győzelmet a NaVi, ráadásul mindkettőn játszi könnyedséggel. A franciák alig tudtak összekalapozni néhány kört, két pálya alatt összesen nem sikerült annyi, amennyi egy pálya megnyeréséhez szükséges.

A NaVi és a Vitality összecsapásának (2:0) eredményei:

  • Inferno - 16:7 a NaVi javára
  • Nuke - 16:6 a NaVi javára

S1mple-ék ezzel máris a döntőbe vannak, ellenfelük azonban még nem ismert. Egyetlen egy meccs maradt az alsó ágon, az az összecsapás, ami az eddigi legnagyobb téttel bír.
A vesztes kiesik majd, míg a győztes bejut a döntőbe a NaVi mellé.

Erre a tegnapi meccsek után az Astralis és a Vitality pályázik jelenleg, hogy pontosan melyikük mérkőzhet majd meg a NaVival, az majd ma délután kerül ki, közvetlenül a végső döntő előtt.

  • Heroic vs Liquid - 2:1
  • NaVi vs Vitality - 2:0
  • Astralis vs Heroic - 2:0

Bármennyire jó formában van most mindkét csapat, kisebb csodára lenne szükségük ahhoz, hogy holnap Bo3-ban a NaVi fölé kerekedjenek.

A BLAST Premier Fall Final mai menetrendje:

  • 15:30 - Vitality vs Astralis
  • 19:30 - NaVi vs Vitality/Astralis