Társoldalunk:

Capriati megszerette a Ferrarit, Barrichello kiábrándult belőle

Jennifer Capriati a Key Biscayne-i tenisztornán "Ferrari-mezben" püfölte a labdát, Rubens Barrichello Sao Paulóban panaszkodott a vörösök Forma-1-es csapatáról.

Capriati is győzelemre tör a hétvégén
A nőitenisz-világranglista éllovasa nagy feltűnést keltett élénkpiros mezével, noha már sokan tudták róla, hogy Ferrari-rajongó. Capriati októberben járt a Scuderia maranellói gyáránál, ahol gyorsan vett is egy 360 Modenát. Az amerikai csillagnak éppúgy a Fila szállítja a ruhákat, mint a Ferrari F1-es csapatának.

Barrichello most épp nem rajong ennyire kenyéradójáért: míg társa, Michael Schumacher megkapta a Ferrari legújabb fejlesztésű kocsiját, neki továbbra is csak a tavalyi jut, aminek azért sem örül, mert a hétvégén hazai pályán versenyez.

Miután dicsérte kicsit az F2002-est, Rubinho a következőket találta mondani a csütörtöki sajtótájékoztatón: "Otthon az ember többet szeretne nyújtani, mint bárhol másutt, ezért csalódott vagyok, hogy nem kapom meg az új autót. Persze profi vagyok, tudomásul veszem, hogy a csapat nem tudott két új kocsit idehozni."

Barrichello idén még nem fejezett be versenyt, így annyiban mindenképp jó lehet neki az F2001-es, hogy bizonyosan képes lesz megbízható, erős teljesítményre.

Ujlaky István

Ajánlat:

Egymás ellen a Williams lányok Key Biscayne-ben

Korábban:

Fórum:

Ferrari