Társoldalunk:

Nem aggódik a Ferrari a lassúság miatt

Annak ellenére sem aggódik a Ferrari a csütörtöki teljesítménye miatt, hogy Michael Schumachert még a minardis Mark Webber is megelőzte, és Rubens Barrichello is csak hetedik lett.

Fotó: Amber PR
Rubinho egyensúlyoz
"Mint Monacóban mindig, az átlagosnál nehezebb végrehajtani egy programot, mivel az edzést széttördelik a pályáról kicsúszó autók" - mesélte Ross Brawn technikai igazgató. "Abból kiindulva, amit elértünk, nagyon is versenyképesek leszünk szombaton."

Schumacher idei legrosszabb tréningjén van túl, a kocsi kezelhetőségével pedig elégedetlen: "Még nem találtuk meg az ideális beállítást, de nem is igazán aggódom e miatt. Még mindig javítanunk kell az irányíthatóságon. Általában sokkal közelebb vannak a pilóták egymáshoz most, mint az előző versenyeken."

Barrichello számításai szerint a csütörtöki eredmény nem autója valódi képességeit tükrözi: "Úgy tűnik, néhány pilóta kvalifikációs set-upot állított, ám mi a versenyre készültünk. Okkal vagyok elégedett az eddig elvégzett munkával, de még sok a teendőnk, míg megtaláljuk a kocsi megfelelő egyensúlyát."

Ujlaky István

Ajánlat:

A Monacói Nagydíj

Korábban:

Fórum:

Ferrari