Vágólapra másolva!
Hihetetlen mennyiségű voks érkezett azon szavazásunkra, amelyen nem mást tudakoltunk olvasóinktól, mint hogy szerintük ki nyeri a 18. Forma-1-es Magyar Nagydíjat. A végeredmény tulajdonképpen nem meglepő, a legtöbb kattintást Michael Schumacher gyűjtötte be.

Közel 23 ezer olvasónk vállalkozott arra, hogy a 18. Magyar Nagydíj kapcsán latolgassa kicsit az esélyeket, így leadta szavazatát azon kérdésünkre, miszerint: ki nyeri az idei mogyoródi futamot? A legtöbb voksot természetesen a Nagy Trió, azaz a világbajnoki címért harcban lévő három pilóta, Michael Schumacher, Kimi Räikkönen és Juan Pablo Montoya könyvelhette el, ráadásul ugyanebben a sorrendben.

Hiába botladozik mostanság a németek ötszörös világbajnoka, szurkolói töretlenül bíznak benne, így egy részsikert legalább máris elkönyvelhetett ezen a hétvégén: az [origo] olvasóinak 32,8 százaléka gondolta úgy, hogy a kerpeni diadalmaskodik a vasárnap délután két órakor kezdődő futamon. A McLaren finn versenyzője a szavazatok 24,2 százalékát kapta meg, míg Montoyának 20,6 százalékkal kellett beérnie.

Utánuk a "futottak még" kategória szereplői következnek: Ralf Schumacher közel hat, Rubens Barrichello 4,7, a pole-ból induló Fernando Alonso 3,1, David Coulthard 2,1, míg Jarno Trulli 1,5 százalékkal zárt. Egy százalék szerint valaki más nyer, míg olvasóink 4,4 százalékát teljesen hidegen hagyja, ki állhat majd fel vasárnap háromnegyed négy tájban a dobogó tetejére.