Vágólapra másolva!
Magyar pilóta a Forma-1-ben, ez is megvolt, a 22 éves Baumgartner Zsolt megkapta a lehetőséget - élt is vele szépen. Nézegessen képeket honfitársunk mogyoródi hétvégéjéről, öröméről, sikeréről. És kérdezze kedden 13 órától, mert vendégünk lesz.

Emlékezetes, jó kis versenyt hozott a 18. F1-es Magyar Nagydíj, számunkra persze kiváltképp azért, mert akadt egy honfitársunk ott egy sárga autóban, a 12-es Jordan-Fordban. Hisz' a szombati szabadedzésen az ír Firman bukott és megsérült, Baumgartner meg beugrott, helyettesítette is remekül.

Hogy nem ment végig, nem az ő hibája, a körülményekhez képest valóban nagyot alkotott. Sokan féltették, legyintgettek és még most is, de. Egy, hogy ezt már senki el nem veheti tőle, elmondhatja magáról, hogy ő az első, magyar, ilyesmi. Kettő, hogy Firman sem bírt volna jobbat produkálni a betegecske Jordannel. Három, hogy igenis van, lehet jövője Zsoltnak az elitben, bizonyította.

Ha úgy gondolja, mégsem, ha egyetért, ha kérdései vannak, ha csak beszélgetni szeretne az első magyar Forma-1-es pilótával, kedden 13 órától megteheti, majd itt.

Addig is nézegessen fényképeket Baumgartner Zsolt hétvégéjéről.

Érdekes tán visszanézni, mit is gondoltak, milyen jövőt jósoltak kedves olvasóink, midőn Baumgartner a Jordan tesztpilótája lett.

Meg Zsolt kábé egy esztendeje azt mondta, két éven belül F1-es lesz...