Vágólapra másolva!
Szívesen kipróbálná magát az amerikai IndyCar-bajnokságban a Forma-1 háromszoros futamgyőztese, Heinz-Harald Frentzen, aki jelenleg nem rendelkezik érvényes szerződéssel az autósport elitkategóriájának következő szezonjára.

Heinz-Harald Frentzennel kapcsolatban csak egyvalamit lehet biztosan tudni, mégpedig hogy a német a 2004-es szezont már nem a Sauber színeiben kezdi. A hogyan továbbal kapcsolatban már számos hír látott napvilágot: szó volt róla, hogy az Opel hívó szavára a DTM (német túraautó) sorozatba igazol, felmerült, hogy esetleg a Jordannél folytatja pályafutását, ám a legújabb információk szerint a tengerentúlt célozta meg.

No nem a CART-ot, hanem az IndyCar-bajnokságot nézte ki magának Frentzen, erről a sorozatról azt kell tudni, hogy kizárólag ovál pályákon mérik össze tudásukat a pilóták. Az Auto Bild Motorsport című szaklapnak a német meg is erősítette, hogy már megkezdte a tárgyalásokat Eddie Cheeverrel, az IRL-istálló csapatfőnökével.

"El tudom képzelni, hogy Amerikában is kipróbáljam magam. Szenvedélyes autóversenyzőként természetesen nemcsak a Forma-1, hanem más kategóriák is érdekelnek, így belekóstolnék az oválpályás versenyzésbe is" - nyilatkozta Frentzen, aki egyébiránt a száguldó cirkuszba való beszállása előtt már tárgyalt CART-csapatokkal. Az akkoriban Japánban versenyző német pilóta azonban nem tudta összelapátolni a rajthoz álláshoz szükséges összeget, így hoppon maradt.